|
מתכונים
אנחנו מאמינים שכדי להכין ארוחה טעימה מטופו אין צורך להתאמץ ולהזיע. זאת הגרסה שלנו להכנת קוביות טופו מתובלות במינימום עבודה לקבלת מקסימום הנאה וטעם:
רכיבים: חצי כוס רוטב סויה רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק 2 כפות שמן לבחירתכם 1 חבילת "טופו יפני בטעמים" - לפי הטעם האישי שלכם
אופן הכנה: שופכים למחבת רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק ו-2 כפות שמן ומחכים עד שהתערובת תתחמם. בינתיים, חותכים את הטופו לקוביות לפי הגודל הרצוי. כאשר התערובת במחבת התחממה מעט, מוסיפים את קוביות הטופו. מערבבים עם כף עץ עד שהטופו חם וספג את כל הרוטב.
ניתן להגיש את הקוביות כפי שהן או להוסיף לסלט ירקות. בתיאבון!
| אוהבים עוגות גבינה אבל רגישים ללקטוז? מחפשים פתרון מושלם לקינוח פרווה? מחפשים גבינה שלא מאבדת נוזלים באפיה? נסו את גבינת טופו יפני 30% - גבינה נפלאה לאפיה על בסיס סויה.
עוגת גבינה אפויה ללא לקטוז - פרווה
חומרים:
850 גרם גבינת טופו יפני30% 3 ביצים שלמות 200 גרם סוכר 60 גרם קמח גרידה מ - 2 לימונים
אופן ההכנה:
לחמם את התנור ל- 190 מעלות. לערבב את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה. לשמן ולקמח את תבנית האפייה ולצקת את התערובת לתוך התבנית. להכניס לתנור למשך 10 דקות ולהוריד את החום ל140 (מבלי לפתוח את דלת התנור). ולהמשיך באפיה לעוד 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא יציבה למגע ואז כל שנותר לצנן ולהגיש קר
| עוגת גבינה פירורים ללא לקטוז - פרווה
חומרים:
עוגה: 500 גרם גבינת טופו יפני 30% 2 מיכלים שמנת מתוקה צמחית 2 חבילת פודינג וניל 3 כפות סוכר לבן סוגת 4 כפות חלב סויה לתחתית ולפירורים: כוס קמח מלא סוגת רבע כוס שמן 3 כפות סוכר חום סוגת שקית סוכר וניל סוגת הוראות הכנה: 1. ערבבו את הפודינג וניל עם השמנת מתוקה היטב והוסיפו לאט את גבינת השמנת. 2. הוסיפו את הסוכר והחלב סויה היטב. 3. חממו תנור ל- 180 מעלות ובינתיים הכינו את הבצק: 4. ערבבו את החומרים לתחתית היטב. קחו שני שליש מהבצק ושטחו על תבנית אפייה (אנגלית או עגולה) ודחסו את הבצק היטב. אפו 10 דקות עד השחמה. 5. את הגוש בצק הנותר פוררו לפירורים (אם לא מתפורר הוסיפו עוד קמח) ואפו בתנית אחרת - כשהתנור עדיין עובד – עד השחמה. 5. המתינו עד שהתחתית אינה חמה יותר ושפכו את מלית הגבינה פנימה. פזרו את הפירורים על המילוי והכניסו למקרר לפחות ל- 6 שעות | הטופו נמצא בסביבה (או לפחות במזרח הרחוק) מאות בשנים - במרוצת השנים רבים וטובים בחרו בו כחומר גלם למבחר עצום של ארוחות וטעמים. אוהבים לגוון? הנה מספר מתכוני טופו שליקטנו רק בשבילכם:
|
|
|
|
|
|
|